Alte știri despre HIV/SIDA: Testarea la domiciliu pentru HIV/SIDA  

Author Avatar

admin

Joined: Apr 2022

Alte știri despre HIV/SIDA: Testarea la domiciliu pentru HIV/SIDA  

Croydon Health Services raportează 1 secție închisă. Există și 2 secții închise la Spitalul Warwick, iar Richard Wells Ward a fost izolat la spitalul Bedford pentru a limita focarul de gastroenterită.

În Edmonton, Alberta, Canada, au existat 64 de grupuri confirmate și suspecte de focar de norovirus. Dr. Chris Sikora, ofițerul medical de sănătate al Alberta Health Services pentru Edmonton a spus:

Primim norovirus în fiecare toamnă, în fiecare iarnă…  Anul acesta nu este diferit de alți ani.”

Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor au raportat 231 de cazuri de meningită. De asemenea, ei spun că 15 persoane au murit pentru că au luat steroizi contaminați. Medicamentele au fost transformate într-un compus de o singură firmă farmaceutică din Massachusetts. CDC nu se așteaptă ca aceste cazuri să fie ultimele. Investigațiile lor i-au condus la concluzia că steroizii amestecați de centrul de amestecare din New England și prescriși pentru ameliorarea durerilor de spate au fost contaminați. Contaminanții au fost ciuperci cu creștere lentă care declanșează meningita.

Firmei investigate i s-a retras, desigur, licența. Dar această acțiune a fost prea târziu pentru a preveni expedierea medicamentelor contaminate în următoarele state. Florida, Idaho, Illinois, Indiana, Maryland, Michigan, Minnesota, New Hampshire, New Jersey, Carolina de Nord, Ohio, Pennsylvania, Tennessee, Texas și Virginia. Toate statele au raportat cazuri legate de lotul necinstit de steroizi. Oficialii din domeniul sănătății publice trebuie să intervină pentru a lua măsuri imediate înainte ca aceste incidente să devină pur și simplu precursorii unei epidemii de boală și deces îngrozitoare, inițiată de medicamentele care sunt, în cea mai mare parte, nereglementate, nedovedite și administrate pacienților complet necunoscuți.

Cu siguranță s-a ajuns în sfârșit la punctul când reglementarea acestui tip de compoziție farmaceutică este inevitabil. Sectorul s-a dezvoltat în ultimii ani. Ei produc și vând tratamente chimice substandard și în acest caz chiar medicamente toxice. Toate produsele lor sunt substanțe neaprobate care sunt versiunile moderne ale carpetbagger „ulei de șarpe”.

Medicamentele reamestecate cu metode bine stabilite îndeplinesc o nevoie importantă. Acestea servesc la tratarea acelei minorități de pacienți care sunt rezistenți sau chiar alergici la medicamentele de zi cu zi aprobate de Food and Drug Administration. În prea multe cazuri, remixarea medicamentelor a depășit domeniul de aplicare al FDA, supravegherea aparținând, în general, a consiliilor farmaceutice de stat.

Se crede că există până la 4000 de astfel de operațiuni de combinare care lucrează acum în toată țara. Mulți dintre ei fac și expediază zilnic peste o sută de rețete nereglementate. Atunci când acești compuși sunt livrați direct la unitățile medicale, medicii și clinicienii sunt lipsiți de alegerea medicamentelor aprobate de FDA luate de la ei.

Pacienții cu meningită nu erau conștienți de pericolul din medicația care le-a fost administrată. De asemenea, medicii lor nu erau conștienți de faptul că le administrau pacienților lor mai puține substanțe controlate în totalitate. Steroiziul real care ia ucis pe acești nefericiți a fost transportat în două ciuperci distincte, care sunt deosebit de toxice atunci când sunt administrate la nivelul coloanei vertebrale. Produsele substandard sunt rezultate ale proceselor substandard în care personalul este slab instruit și supravegheat, echipamentele și laboratoarele sunt mai puține decât cele necesare și sau materiile prime nu sunt sterile sau slab amestecate pentru început.

Aceste laboratoare de amestecare nu sunt nici măcar responsabile în fața FDA. Nu există nicio cerință ca aceștia să raporteze defecțiunile de calitate și astfel pericolele implicate sunt cele mai grave, ascunse. Din păcate, există o istorie lungă aici, cu un alt focar de meningită care a ucis 3 și încă 4000 de pacienți cu cancer, amenințați de amestecurile de chimioterapie slăbite.

Oficialii din domeniul sănătății din Indiana lucrează în prezent pentru a controla un focar recent de rujeolă; boala a afectat acum peste o duzină de oameni, în două județe, și este posibil să apară mai multe cazuri pe măsură ce se descoperă că lista locurilor vizitate de cei afectați este în creștere.

Trei cazuri de rujeolă au fost confirmate marțea trecută, de Departamentul de Stat al Sănătății, ridicând totalul la treisprezece cazuri de boală. Copiii și adulții au fost atât afectați de acest recent focar de rujeolă. Sunt așteptate cazuri suplimentare, deoarece boala are o perioadă de incubație de până la trei săptămâni.

Marți trecută, oficialii școlii din Noblesville au anunțat părinții școlii că un elev de gimnaziu probabil a avut un caz de rujeolă; Scoala a fost apoi curatata pentru a opri boala si a opri un focar. Sharon Trisler a raportat că 98 la sută dintre studenții din district au fost vaccinați împotriva rujeolei; districtul a anunțat studenții care nu au fost vaccinați pentru ca aceștia să poată face vaccinul, prevenind astfel mai multe cazuri de boală.

Focar de rujeolă legat de un singur caz

Un purtător de cuvânt al departamentului de sănătate, Ken Severson, a declarat că toate cazurile au fost legate de un caz inițial, care implică o persoană expusă de un frate nediagnosticat. Oficialii din Indiana au anunțat departamentele de sănătate din New York și Massachusetts după ce un vizitator la Super Bowl a fost diagnosticat; Niciun caz suplimentar nu a fost legat de expunerea la Super Bowl până acum, dar acest lucru s-ar putea schimba în săptămânile următoare și merită să fii cu ochii pe.

Lista site-urilor vizitate de persoane care au fost infectate cu rujeolă a crescut pentru a include unsprezece locuri distincte, inclusiv magazine alimentare, o casă de pompe funebre, clinici de sănătate, biserici și altele. Focarul din acest an vine la un an după ce Indiana a înregistrat anul trecut 14 cazuri de rujeolă în rândul persoanelor nevaccinate. Statele Unite înregistrează aproximativ 50 de cazuri de această boală pe an calendaristic, iar boala a fost eradicată în principal în această regiune a lumii.

Incidența rujeolei

Anul trecut, Centrul pentru Controlul Bolilor a raportat 200 de cazuri la nivel național. Acesta reprezintă cel mai mare număr din anul 1996 și ar putea fi considerat referitor la unele persoane și organizații de sănătate. Dezvoltarea bolii începe cu simptome asemănătoare tusei și escaladează într-o febră destul de mare și implică o erupție cutanată pe întregul corp al individului afectat. Rujeola este o boala extrem de contagioasa, iar persoanele nascute inainte de 1957 – precum si cele care au primit vaccinarea impotriva bolii – sunt considerate imune la aceasta.

Cum se răspândește rujeola?

Rujeola se răspândește prin contactul cu persoane din alte țări, unde ratele de vaccinare sunt mai mici. Persoanele care au motive de îngrijorare ar trebui să țină cont de această poveste, deoarece mai multe informații vor fi disponibile pe măsură ce oficialii din domeniul sănătății țin evidența cazurilor care se pot dezvolta. Sperăm că vor reuși să stăpânească boala, iar focarul nu va deveni mai rău decât este în prezent.

În cele din urmă, guvernul american a decis să înceteze discriminarea persoanelor pe criterii de gen și preferințe sexuale. Din cauza ofertei limitate și pe motiv că au un risc mai mare de a contracta SIDA, oficialii americani din sănătate le-au recomandat medicilor să prescrie Truvada doar bărbaților homosexuali și bisexuali. Truvada este un tratament de prevenire a SIDA care este acum disponibil pentru femei și bărbați heterosexuali.

Motivul din spatele acestei schimbări este că persoanele heterosexuale reprezintă acum mai mult de un sfert din toate noile diagnostice HIV în fiecare an în SUA. Aceasta este cifra oficială de la Centers for Disease Control and Prevention, sau CDC. Truvada este disponibil ca tratament pentru SIDA de 8 ani, dar abia luna trecută a fost aprobat ca medicament preventiv.

CDC spun că sfert de cazuri noi nu mai pot fi ignorate. Cu toate acestea, ei nu recomandă Truvada oricărei persoane active sexual care o solicită. Chiar dacă o persoană dintr-o relație este HIV pozitivă, prezervativul este totuși cea mai bună metodă de prevenire a transmiterii bolii. Truvada poate fi prescris, de exemplu, în cazurile în care cuplurile încearcă să rămână însărcinate. Cu toate acestea, este foarte scump, deoarece pilula este o doză zilnică care costă până la 12.000 USD pe an. Este posibil ca costurile să fie acoperite de unele programe medicale. Truvada este produs de o companie numită Gilead Sciences și ei recunosc că nu știu câți oameni îl folosesc de fapt ca măsură preventivă.

CDC, alți experți în sănătate și activiști în domeniul SIDA spun că nu se face suficientă educație, în special în rândul tinerilor, pentru a-i face conștienți de pericolele HIV/SIDA. Noile rate de infecție sunt inacceptabil de ridicate, iar tinerii nu înțeleg cum este să trăiești cu această afecțiune.

Educația pentru tinerii din America trebuie să joace un rol cheie în eforturile de sănătate publică pentru a pune capăt epidemiei de SIDA. Contagiarea HIV poate fi controlată și prevenită relativ ușor, totuși, în fiecare an, sute de mii de tineri contractează virusul. Numai în 2009, au existat aproape un milion de noi infecții cu HIV în lume cu pacienți cu vârsta cuprinsă între 15 și 24 de ani. În timp ce în 2010, 5 milioane plus tineri cu vârsta între 15-24 de ani trăiesc cu HIV.

Obținerea de informații de bază despre HIV/SIDA tinerilor le va oferi posibilitatea de a se proteja împotriva contractării bolii. Tinerii sunt mai activi sexual decât alte grupe de vârstă și, de asemenea, sunt mai predispuși la consumul de droguri. Sunt astfel mai vulnerabili la HIV cu transmitere sexuală și la infecția prin consumul de droguri. Cunoștințele și practicile sigure sunt singura cale prin care tinerii pot evita și/sau reduce riscul infecției cu HIV. Cu cât intervențiile educaționale sunt mai devreme – cu atât mai bine. Pentru că, pentru tinerii care nu se implică încă în comportamente cu risc ridicat, informațiile despre SIDA sunt vitale pentru a putea fi pregătiți pentru orice situație care îi pune în pericol pe măsură ce se maturizează.

Educația SIDA reduce, de asemenea, tabuul și discriminarea din jurul SIDA. Faptele îneacă minciunile isterice care nu fac decât să creeze un teren propice pentru continuarea infecției.

Alte știri despre HIV/SIDA:

Testarea la domiciliu pentru HIV/SIDA

Terapia https://produsrecenzie.top/ genică, un tip de abordare medicală care este de obicei folosită pentru a vindeca bolile cronice cauzate de genetică, poate fi o soluție practică pentru a rezolva alte tipuri de boli care amenință omenirea. Publicat într-o publicație a Nature, oamenii de știință din California, au arătat că, prin furnizarea unei singure injecții din serul lor de terapie genică, care includea ADN împreună cu un anticorp HVI  la șoarecii vii, a adăpostit complet animalele de contractarea HIV.

Găsirea unui vaccin eficient pentru combaterea HIV, virusul care provoacă și SIDA a fost dură. Există aproximativ două milioane de adulți în lume care se infectează cu virusul în fiecare an. HIV există de aproximativ trei decenii, iar acum există în sfârșit o pauză în rezolvarea acesteia.

 credit de imagine

Virusul HIV

Multe dintre abordările clasice de vaccinare care au fost testate în trecut au eșuat din cauza capacității virusurilor HIV de a-și ascunde structurile externe de anticorpii pentru care vaccinurile au fost construite pentru a-i elimina. Cercetătorii lucrează de ani de zile la o vaccinare pentru această boală. A fost extrem de dificil să găsești o vaccinare care să poată ține pasul cu diferitele mutații pe care le poate lua boala.

David Baltimore, cercetător HIV și virolog care lucrează pentru Institutul de Tehnologie din California, împreună cu câțiva colegi, a folosit un adenovirus modificat pentru a infecta celulele musculare care furnizează diferite coduri ADN pentru anticorpii care au fost izolați din cauza virusului HIV. ADN-ul este încorporat în interiorul celulelor musculare pentru a produce un anticorp care luptă împotriva virusului.

Anticorpi neutralizanți pentru a proteja împotriva infecției cu HIV

În timpul testelor clinice, Baltimore și grupul său de cercetători au testat cinci anticorpi neutralizanți, la șoareci care aveau un sistem imunitar umanizat. Au existat doi anticorpi, b12 și VRC01, care s-au dovedit a fi extrem de eficienți. Baltimore și echipa sa au observat că acești doi anticorpi au protejat șoarecii cărora li s-a administrat de o sută de ori mai mult decât o infecție cu HIV, de la contractarea bolii.

După ce au trecut cincizeci și două de săptămâni, șoarecii au arătat încă o rezistență crescută la virus. După această perioadă lungă, Baltimore și echipa sa sunt siguri că noul lor remediu va permite nivelurilor de anticorpi de protecție la mamifere să rămână ridicate pentru o perioadă prelungită de timp. Văzând cât de grozav au reacționat șoarecii la tratament, Baltimore și echipa sa se pregătesc pentru noi teste umane pe drum.

Oamenii de știință cred că, oferind pacienților doze sporadice de anticorpi pe parcursul vieții, corpul uman va construi în mod natural o rezistență împotriva virusului. Celulele musculare din corpul uman vor începe să funcționeze ca zone de reproducere a anticorpilor.

Viitorul terapiei genice pentru tratarea HIV?

Există o mulțime de experți care sunt optimiști, dar puțin precauți dacă acest tip de terapie genică va fi soluția de care lumea are nevoie de aproape trei decenii. Singura modalitate de a fi sigur este să începeți să efectuați teste de vaccinare pe oameni. Primele runde de studii la om pentru vaccinare sunt programate să înceapă cu puțin timp înainte de sfârșitul anului 2012.

Sursa:  http://www.nature.com/news/gene-therapy-can-protect-against-hiv

Statele din sudul SUA sunt un punct fierbinte pentru sindromul imunodeficienței dobândite sau SIDA. Aproape 50% din toate cazurile noi de această boală îngrozitoare apar în doar nouă state din sud; Alabama, Arkansas, Florida, Georgia, Louisiana, Mississippi, Carolina de Nord, Carolina de Sud și Tennessee.

Ceea ce este mai rău pentru bolnavii de SIDA din aceste zone este că există o lipsă acută de experți în domeniul virusului imunodeficienței umane sau HIV, boala precursoare a SIDA. ¨ ¨ ˜AIDS United” este o organizație din Washington care conduce eforturile de a recâștiga controlul asupra SIDA în statele sudice.

Un senator pentru Alabama spune; „De fapt, această boală nu mai este o problemă metropolitană. Ratele de infectare din sudul rural sunt printre cele cu cea mai rapidă creștere din țară.” ¨ ¨

Există mult mai multe persoane cu expertiză HIV în buzunarele anterioare ale epidemiei HIV. Cele mai multe în California, 400+; Statul New York are aproape 300, comparativ cu doar 243 în cele 9 state devastate de boală. Există o nepotrivire catastrofală a resurselor cu zonele de infectare.

După cum spune un senator, este clar că HIV-SIDA devastează comunități întregi de culoare, femei și bărbați tineri gay și bisexuali din America, dar mai ales în sud.” ¨ ¨

La o masă rotundă de la Washington, marți, au fost ascultate activiști de SIDA, bolnavi de SIDA și furnizori de servicii de îngrijire care au împărtășit informații și metode de demontare a barierelor în calea asistenței medicale care există în aceste zone. O astfel de inițiativă este punerea în contact a comunităților rurale cu venituri mici, care nu au acces la expertiză HIV, cu medici specialiști în boli și cu un program de sănătate prin intermediul unui centru de videoconferință.

˜Montgomery AIDS Outreach” este o asociație cu peste 1200 de pacienți voluntari activi în 26 de județe din centrul de sud al Alabamei.

Reviews

0 %

User Scrore

0 ratings
Rate This

Sharing