Ce să știți despre antralină pentru psoriazis

Author Avatar

admin

Joined: Apr 2022

Ce să știți despre antralină pentru psoriazis

psoriazisul este o boală comună a pielii care determină dezvoltarea petelor uscate, crescute, colorate, pe pielea unei persoane, care sunt uneori acoperite cu solzi argintii. Aceste patch -uri pot fi de culoare roșie, violet sau cenușie. Antralina este un tratament topic non-steridic comun pentru psoriazis.

psoriazisul este o boală inflamatorie cronică a pielii care afectează peste 8 milioane de persoane din Statele Unite.

Persoanele cu psoriazis prezintă simptome în timpul Flare-up-uri care apar între perioadele de remisiune.

Un tratament comun pentru psoriazis este antralina. În acest articol, ne uităm la Antralin și prezentăm pentru ce este folosit, anumite precauții și efectele secundare posibile ale acestuia.

ce este Antralin și pentru ce se folosește?

Antralin este un medicament comun pentru tratarea psoriazisului pe termen lung. Este o versiune sintetică a unei substanțe naturale care este prezentă în pulbere Goa. Pulberea Goa este un tip de arbore uscată.

Antralin funcționează prin încetinirea creșterii celulelor pielii. Acest lucru poate ajuta la reducerea simptomelor psoriazisului. De asemenea, poate ajuta la reducerea oricărei umflături care poate apărea împreună cu simptomele psoriazisului.

Medicamentul nu conține corticosteroizi sau gudron de cărbune, care sunt alte două tratamente comune de psoriazis.

Oamenii folosesc Antralin pentru a trata psoriazisul de peste 80 de ani. Este un tratament extrem de eficient. Cu toate acestea, există unele efecte secundare.

Aceste reacții adverse includ iritari, arsuri și decolorarea pielii. Aceasta înseamnă că oamenii ar trebui să fie atenți dacă aleg să folosească Antralin și să urmeze instrucțiuni specifice pentru utilizarea acesteia.

Cum să folosească Antralin pentru psoriazis

Antralin vine în mod obișnuit ca o cremă, un șampon , sau un unguent. O persoană îl poate folosi pentru a trata psoriazisul pe piele sau scalp.

Există o serie de moduri diferite prin care o persoană poate folosi medicamentul pentru a -și trata psoriazisul:

Tratament de contact scurt

Un medic va instrui adesea o persoană Pentru a aplica Antralin pentru o perioadă scurtă de timp înainte de a -i spăla pielea.

În timpul tratamentului de contact scurt, medicamentul poate rămâne pe pielea sau scalpul persoanei pentru o perioadă alocată de timp, adesea între 10 și 30 de minute.

Odată ce această perioadă s -a terminat, Persoana ar trebui să spele antralinul de pe pielea lor. Apoi repetă acest proces pe o perioadă de zile sau săptămâni până când simptomele lor vor dispărea.

Utilizarea peste noapte

O altă abordare comună de tratament este utilizarea Antralin peste noapte. Cu această metodă, o persoană aplică antralină pe zonele pielii sau scalpului afectat de psoriazis. Apoi părăsesc medicamentul în acele zone peste noapte.

Persoana spală medicamentul dimineața sau înainte de următoarea aplicație.

șampon

Dacă o persoană are psoriazis pe scalp, atunci ar putea dori Pentru a utiliza șamponul Antralin.

o persoană ar trebui să urmeze instrucțiunile cu eticheta prescripției îndeaproape pentru a se asigura că utilizează corect produsul.

ar trebui să se asigure că nu primesc niciun șampon în ochii lor. Dacă primesc șampon Antralin în ochi, ar trebui să -l spele cu apă imediat și complet pentru a preveni deteriorarea ochilor.

Lucruri de luat în considerare

Este important ca o persoană Înțelege exact cum să folosești Antralin înainte de a -l aplica. Un medic ar trebui să contureze exact ce metodă ar trebui să utilizeze o persoană și pentru cât timp ar trebui să aplice Antralin.

cantitatea de antralină pe care o folosește o persoană va depinde de puterea medicamentului.

Când se aplică Antralin, o persoană ar trebui să evite să o obțină pe orice piele neafectată, deoarece poate provoca iritații.

Precauții

Există o serie de precauții pe care o persoană ar trebui să le ia atunci când folosește Antralin pentru a -și trata psoriazisul.

Acestea includ:

Utilizați medicamentul, așa cum este indicat

O persoană ar trebui să utilizeze Antralin, conform indicațiilor medicului. Acest lucru înseamnă că ar trebui să evite să -l folosească mai des sau pentru o perioadă mai lungă de timp decât recomandă medicul lor. De asemenea, ar trebui să evite utilizarea unor sume mai mari decât recomandă medicul.

Utilizarea unei cantități mai mari de medicament sau utilizarea acesteia pentru perioade mai lungi decât recomandate poate crește șansele de efecte secundare.

Ochii și membranele mucoase

pentru că Antralinin Poate provoca iritații, o persoană ar trebui să evite să obțină medicamentul în ochi sau în gură https://produsrecenzie.top/ și în interiorul nasului.

O persoană poate dori să poarte mănuși de plastic atunci când aplică medicamentul. După ce au aplicat medicamentul, pot elimina mănușile, asigurându -se că mâinile lor rămân curate.

Dacă o persoană aplică medicamentul fără a purta mănuși, ar trebui să se spele pe mâini imediat după aplicarea acesteia pentru a evita transferul transferului Medicina de la degetele lor până la ochi, nas sau gură.

ține antralina departe de pielea iritată

Antralin poate înrăutăți pielea iritată și poate provoca arsuri, mâncărime sau decolorare.

O persoană ar trebui să evite orice contact între medicament și orice piele de pe corpul sau scalpul care are blistere sau este crud sau crud.

Evitați anumite zone ale corpului

O persoană, în general, ar trebui să evite utilizarea antralinei pe organele genitale sau în pliurile sau cutele pielii lor. Pielea de pe aceste zone este mai predispusă la iritație.

Dacă o persoană are simptome de psoriazis în aceste zone, ar trebui să vorbească cu medicul lor.

Evitați colorarea

Antralin poate colora îmbrăcăminte și alte articole. O persoană poate dori să plaseze un pansament de protecție peste zona în care a aplicat medicamentul pentru a preveni colorarea hainelor sau a lenjeriei de pat.

pot dori, de asemenea, să -și clătească baia sau dușul în detaliu după ce au spălat medicamentul pentru a evita colorarea.

efecte secundare

efecte secundare comune ale Antralina include iritația și decolorarea pielii. Dacă aceste simptome devin mai grave și pielea devine extrem de iritată, o persoană ar trebui să contacteze medicul ei.

reacțiile alergice severe la antralină sunt foarte rare. Cu toate acestea, dacă o persoană crede că are o reacție alergică gravă, ar trebui să solicite ajutor medical de urgență. Simptomele unei astfel de reacții pot include:

  • Dezvoltarea unei erupții cutanate
  • senzație de mâncărime
  • umflarea, în special a feței, a limbii sau a gâtului
  • Dizziness sever
  • Dificultate respirație

Rezumat

Antralin este un medicament comun pe care medicii îl folosesc pentru a trata psoriazisul. Poate fi o cremă, unguent sau șampon.

oamenii folosesc antralin aplicându -l direct pe zonele afectate ale pielii sau ale scalpului.

O persoană poate folosi Antralin peste noapte sau în tratamentul scurt de contact, unde aplică medicamentul timp de 10-30 de minute înainte de a-l spăla.

Antralin poate irita pielea neafectată și poate decolora pielea . De asemenea, poate colora îmbrăcăminte, lenjerie de pat și alte articole. Prin urmare, o persoană ar trebui să aibă grijă atunci când aplică medicamentul.

Efectele secundare comune includ iritarea și decolorarea pielii. În unele cazuri foarte rare, pot apărea reacții alergice grave.

Dacă o persoană crede că se confruntă cu o reacție alergică gravă, ar trebui să solicite îngrijiri medicale de urgență.

  • Artrita psoriazică
  • Dermatita atopică/eczema

Reviews

0 %

User Scrore

0 ratings
Rate This

Sharing